Vanaf juni elke dinsdagavond competitieavond.

Skip to content

Bedrijfsleden

Wie golf en zaken op aansprekende wijze met elkaar wil combineren, vindt daartoe op Golfclub ‘t Lohr alle gelegenheid. Onze golfbaan is bij uitstek dé plaats om te netwerken in een ontspannen omgeving.

Voor bedrijven is er ‘t Lohr bedrijfslidmaatschap. Op onze locatie in Voorst (gemeente Oude IJsselstreek) kunt u uw relaties onderhouden in een landelijke en rustige setting. Een gekwalificeerde golfbaan, accommodatie met mogelijkheden tot vergaderen en uitgelezen horeca gelegenheden maken Golfclub ‘t Lohr een prachtig verlengstuk van uw bedrijf.

Het bedrijfslidmaatschap van Golfclub ‘t Lohr biedt u, naast de mogelijkheid om te spelen op onze prachtige golfbaan, vele voordelen zoals 10 greenfee kaarten, golflessen, naamsvermelding in het clubhuis en site (en eventueel op de golfbaan).

Hieronder vindt u de verschillende bedrijfslidmaatschappen van Golfclub ‘t Lohr.

Bedrijfslidmaatschap ABedrijfslidmaatschap BSponsorlidmaatschap C
2 jaar abonnement op bedrijfsnaam2 jaar abonnement op bedrijfsnaamNaam/logo vermelding op onze site
10 vrije greenfee kaarten10 vrije greenfee kaartenNaam/logo vermelding in ons clubhuis
Naam/logo vermelding op onze site en in ons clubhuis Naam/logo vermelding op onze site, clubhuis en teebox in de baanNaam/logo vermelding op de teebox op de golfbaan
Knipkaart voor 5 golflessen van onze golfprofessionalKnipkaart voor 5 golflessen van onze golfprofessional10 vrije greenfee kaarten
€795,-*€945,-*€295,-*
*exclusief btw

Onze bedrijfsleden

Vrumona
Terborgse Wijncentrale

Bavaria

BT service

Ratering technische groothandel

BVB Wopereis

Bart Pastoors schilderwerken

Wormskamp licht & interieur

Trimsalon Fritz

Schroeder – Ankers

Terug naar de ledenpagina: