Bubble voetbal is de nieuwste aanwinst van recreatie ‘t Lohr. Het spel is een ludieke tak van voetbal voor zowel jong als oud. De deelnemers dragen een grote opblaasbare bal die dient als stootkussen, waarmee je kunt duwen, bumpen en rollen. Voetballen met een Bubble Ball is een geweldige ervaring en uitermate geschikt voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuilding, evenementen en groepsuitjes.
De bal wordt eenvoudig door middel van een pomp voorzien van lucht. Vervolgens kruipen de spelers in de bal en kan het spel beginnen! Dit alles vindt onder begeleiding plaats.

Ken jij bubble voetbal al?

Nee? Dan wordt het de hoogste tijd om de bal aan te trekken en kennis te maken met deze nieuwe sport!  Duw je tegenstanders omver en ga al stuiterend en rollend op het doel af. Maak de meest extreme acties en scoor het winnende doelpunt!

Hilariteit ten top!

Bubble voetbal is niet alleen erg leuk om zelf te doen, maar ook hilarisch om naar te kijken. Chaos op het veld van stuiterende en botsende ballen, extreme acties en spelers die af en toe weer op de been gezet moeten worden. Vermaak op zijn best!