Wat een prachtige dag hebben we weer gehad. De eerste deelnemers kwamen al om kwart over acht aan. Marinus was nog druk met de greens, Carlo met de bunkers. Langzaamaan kwamen er steeds meer deelnemers binnen gedruppeld. Eerst inschrijven en aan de koffie. En een deel bleef nog even in het clubhuis hangen om de race van Verstappen te kijken. Vanaf 9:00 uur zijn de eerste koppels gestart. Na de eerste ronde stond er een lunchbuffet klaar voor alle deelnemers. Waardoor er weer doorgestart werd voor de tweede ronde. De eerste ronde (fourball) werd er een hole in one geslagen door Jop Verheggen.  Jacqueline en Frans noteerden een mooie ronde van 45. De tweede ronde (greensome) gaf wisselende resultaten. Sommige koppels vinden dit een iets moeilijkere spelvorm en zakken wat. Anderen zijn na de eerste ronde iets meer gewend aan de baan en scoren hetzelfde of zelfs iets beter. De beste score was nu een 46 door Esther en Maurits. Esther en Maurits wisten uiteindelijke hun titel te verdedigen met twee rondes van 46. Op de voet gevolgd door Lars en Jop met slechts 1 slag meer. Jacqueline en Frans wisten het netto-klassement op hun naam te schrijven.

Al met al een fantastisch mooie dag. Met prachtig weer! Gezellige deelnemers, mooi golfspel en een gezellige hole 19. Dank jullie wel allemaal voor de deelname! Sander en Marinus bedankt voor het onderhoud, de baan lag er mooi bij!

Tip voor iedereen: de sloot aan de zijkant (oa hole 4) is breder dan je denkt. Pak het bruggetje om over te steken, nietwaar Ed??