DR

Nienkegreen18

Dannydr

 

Golfles bij golfschool ’t Lohr

Golf, een super leuke sport voor jong en oud!

Het ziet er zo makkelijk uit van een afstandje, maar dat valt in de praktijk vaak toch een beetje tegen. Om nog meer plezier aan het spelletje te beleven is het daarom geen gek idee om eens golfles te nemen. Als beginner heb je snel resultaat na enkele golflessen. En ook een gevorderde golfer zou paar keer per jaar wat golflessen moeten nemen om de techniek daar waar mogelijk wat bij te schaven. Want zeg nou zelf, iedereen slaat liever een hele mooi bal, dan een matige. Tevens is het mogelijk om bij golfschool ’t Lohr je handicap 54 te behalen (voorheen golfvaardigheidsbewijs, of gvb).

 

Golfclub ‘t Lohr

Golfclub ’t Lohr is een prima plek om deze golflessen te gaan volgen. We hebben mooie en ruime oefenfaciliteiten. Met een overkapte en verlichte driving range kan er altijd gewerkt worden aan de golfswing. Ook bij slecht weer of in de avond. Daarnaast zijn er twee puttinggreens en een aparte chipping- en pitching green. Ruim opgezet zodat de shortgame goed geoefend kan worden. En wat het helemaal mooi maakt is dat iedereen bij ’t Lohr de korte golfbaan op mag. En je daarom het geleerde ook direct op de baan in praktijk kan gaan brengen.

 

Golfprofessionals

Nienke en Danny Piepers zijn de golfprofessionals van golfschool ’t Lohr. Hun motto is: ‘ Golfen is het leukst als je er plezier in hebt!’. Op een laagdrempelige manier brengen ze graag hun tips voor een beter en leuker golfspel. Golfbaan ’t Lohr is een echt familiebedrijf. Dit brengt veel gemoedelijkheid met zich mee. En juist dit, samen met het familiaire brengen ze niet alleen over in het clubhuis maar ook op de golfbaan en tijdens de golflessen.