U wilt het jaarlijkse bedrijfsfeest, een teambuilding dag of familiedag organiseren? Maar wat precies te doen? Wat dacht u van een golfarrangement? Er zijn vele mogelijkheden!

Golfen, maar geen ervaring? Geen probleem!

U krijgt van ons standaard een korte uitleg van ongeveer 10 minuten. Hierna gaat u in groepjes van maximaal 4 personen de baan in. U hoeft dus geen ervaring te hebben om bij ons te komen golfen.

U kunt kiezen voor de 9 holes, of voor de 18 holes. Met de 9 holes bent u ongeveer anderhalf tot twee uur bezig. Met de 18 holes tweeënhalf tot drie uur. Vanaf 8 jaar kan er gegolfd worden.
Wilt u vooraf wat uitgebreidere instructies? Dat kan!
Allereerst hebben we de mini clinic. Dit is een korte clinic waarbij de basisbeginselen van het golfen worden uitgelegd (swing, putten en chippen), met gelegenheid om het zelf te oefenen. Op deze manier ga je met iets meer gevoel de golfbaan in. Super leuk om te combineren met een 9 of 18 holes ronde golf. Een leuke en gezellige groepsactiviteit!
Wit u het iets uitgebreider en serieuzer aanpakken, dan kiest u voor de uitgebreidere golfclinic van anderhalf uur. Er is dan wat meer ruimte om te oefenen en om persoonlijke tips te krijgen. Bovendien zullen er kleine wedstrijdelementen in de clinic zitten. Deze clinic bieden we aan in combinatie met een 9 holes wedstrijd in de baan.

De geoefende golfer kan ook de ‘lange 9 holes’ spelen. Dit zijn 9 holes met wat langere afstanden, die in de buitenring zijn gecreëerd. Deze 9 holes zijn qualifying, wat betekent dat u ook Q-kaarten kunt spelen voor uw NGF-handicap. Let wel op, op drukke dagen of dagdelen is de ‘lange 9’ holes gesloten in verband met de veiligheid.

Voor het gebruik van het alleen de oefenfaciliteiten kunt u een dagkaart kopen. U kunt dan de hele dag onbeperkt gebruik maken van de driving range, oefengreen en de pitch en chip area. Gaat u hierna de baan in om 9 of 18 holes te spelen, dan hoeft u alleen de greenfee voor de holes te betalen.
Speelt u vaker per jaar een ronde? Dan kunt u een 10-rondekaart overwegen.


9 holes golf
€ 14,00 pp

18 holes golf
€ 18,00 pp

Mini clinic
€ 8,00 pp (vanaf 4 personen)
(alleen mogelijk bij combinatie met 9 of 18 holes)

Clinic (1 uur) & Golfronde (9 holes)
€ 27,50 pp (vanaf 4 personen)
(totaal ongeveer 2,5 uur)

‘Lange 9’ holes golf
€ 14,00 pp

Dagkaart oefenfaciliteiten
€ 3,75 pp

10-ronde kaart 18 holes
€ 155,00

 

Voorafgaand aan het golfen starten met koffie met gebak, of nadien een borrel. Ook dat behoort tot de mogelijkheden op ons terras of in het clubhuis. Twee arrangementen in combinatie met de 9 holes zijn als volgt:

Koffietijd € 21,00 pp

Ontvangst met twee koppen koffie of thee met appelgebak
Aansluitend 9 holes golf
(Keuze uit twee soorten gebak? Dat kan voor +€0,50 pp)

Borreltijd € 23,50 pp

Ontvangst met twee koppen koffie of thee met appelgebak
Aansluitend 9 holes golf
Na afloop borrelplankje op tafel, met oa bittergarnituur, kaas, komkommer, etc.
Consumpties komen er nog apart bij.

Eerst gezamenlijk ontbijten en dan golfen? Of voor of na het golfen lunchen of een picknick? De lunch is in het clubhuis, meestal in buffetvorm. De picknick is buiten op of bij het golfterrein, of bij slecht weer in de kota. U kunt de picknick ook meenemen, als u bijvoorbeeld na het golfen nog gaat wandelen of fietsen.

Ontbijttijd             € 26,50 pp

Ontvangst met ontbijtbuffet, met harde en zachte broodjes, croissant, krentenbollen, kaas, brie en diverse vleeswaren, gekookt ei, zoet beleg, vers fruit, koffie, thee, melk en jus.
Aansluitend 9 holes golf
(vanaf 8 personen)

Lunch ‘Bogey’       € 22,50 pp

Kop soep met broodje kroket
Aansluitend 9 holes golf

Lunch ‘Par’            € 28,50 pp

Lunchbuffet met soep, mix van diverse harde en zachte broodjes, krentenbollen, diverse soorten beleg zoals onder andere ham, salami, kaas, brie, eiersalade, komkommer en tomaat en zoet beleg, vers fruit, koffie, thee, melk en jus.
Aansluitend 9 holes golf
Meerprijs kroket: €1,50 pp
(vanaf 10 personen)

Lunch ‘Birdie’       € 31,00 pp

Lunch in buffetvorm met een kop soep, luxe gesmeerde broodjes en wraps met o.a. brie, filet american, kaas/ham, kruidenkaas, kip, alles met rauwkost. Daarbij koffie/thee en melk/jus.
Aansluitend 9 holes golf
(vanaf 10 personen)

Een middag- of avondvullend programma bij ’t Lohr is met de volgende arrangementen mogelijk.

Hamburger party            € 39,00 pp

Ontvangst met twee koppen koffie/thee met appelgebak, daarna 9 holes golf.
Aansluitend hamburger party, met ambachtelijke runderhamburger op een broodje, die men zelf samen kan stellen met verdere garnituren, zoals cheddar, bacon, ui en tomaat. Hierbij frietjes, salade en diverse sauzen. Koffie of een coupe softijs na. (vanaf 10 personen)

Saté party                       €36,50

Ontvangst met twee koppen koffie/thee met appelgebak, daarna 9 holes golf.
Aansluitend saté party, met 2 kipspiezen met satésaus, salade, atjar, kroepoek en frietjes met saus. Koffie of een coupe softijs na. (vanaf 6 personen).


Koud-warm buffet ‘Eagle’          € 48,00 pp

Ontvangst met twee koppen koffie/thee met appelgebak, daarna 9 holes golf.
Aansluitend buffet met huisgemaakte vlees- en vissalade, schnitzeltjes, vleesstoofpotje, kwart haantje, gebakken aardappeltjes, warme groentemix, salade-rauwkost, sauzen, breekbrood met kruidenboter en koffie of coupe softijs na. (vanaf 15 personen)

Koud-warm buffet ‘Albatros’      € 52,50 pp

Ontvangst met twee koppen koffie/thee met appelgebak, daarna 9 holes golf.
Aansluitend buffet met huisgemaakte vlees- en zalmsalade met luxe garnituur, bauernschotel (reepjes varkenshaas met een saus van spekjes, uien en champignons), stroganoffpannetje (rund, varken en kip), stoofpotje vis, stoofpotje vlees,  gebakken aardappeltjes, warme groenten, salade-rauwkost, breekbrood met kruidenboter en koffie of coupe softijs na. (vanaf 15 personen)

Barbecue party ’t Lohr  € 46,50 pp

Ontvangst met twee koppen koffie/thee met appelgebak, daarna 9 holes golf.
Aansluitend een uitgebreide barbecue met 5 stuks vlees per persoon, verdeeld over 7 verschillende soorten, variërend van o.a. runderhamburger, kipspies tot spareribs, daarbij ruime keus aan salades zoals rundvleessalade, Piepers-salade, Griekse salade, pastasalade en waldorfsalade, stokbrood met kruidenboter en diverse sauzen.
Koffie of coupe softijs na.
(Vanaf 35 personen barbecueën wij graag voor u. Kleinere groepen mogen het zelf doen. Wilt u toch graag iemand die het voor u doet, dan vragen we + €25,00.)

Wilt u liever een arrangement in combinatie met een andere activiteit? Dat kan! Onze arrangementen worden standaard in combinatie met 9 holes golf aangeboden, maar kunnen ook prima met de andere activiteiten worden gecombineerd.

Voor alle arrangementen zijn ook vegetarische alternatieven beschikbaar. Is er sprake van allergieën? Geef het ons vroegtijdig door, zodat we een geschikt alternatief kunnen bieden.

In onderstaande tabel ziet u de korting, dan wel toeslag ten opzichte van bovenvermelde arrangementsprijzen als er gekozen wordt voor een andere activiteit.

9 holes voetgolf Minus € 5,50 pp
Adventure minigolf Minus € 5,50 pp
18 holes golf Plus € 4,00 pp


Voor kinderen kunnen we aangepaste kinderarrangementen aanbieden. We bespreken graag de mogelijkheden op basis van de groepssamenstelling.

Aanvullingen op arrangementen:
Keuze uit twee soorten gebak: +€ 0,50 pp
Mini golfclinic: +€ 8,00 pp
Patat bij de barbecue: +€0,50 pp

Wilt u graag een dessert bij uw arrangement, of zijn er veel kinderen bij? Hiervoor hebben we passende oplossingen.
Indien gewenst kunnen we een prijsuitreiking voor u verzorgen met leuke prijzen erbij! U kunt dit natuurlijk ook zelf doen.

Aan het begin van het seizoen, of aan het einde als het al eerder donker wordt, dan is er ook de mogelijkheid tot golfen by night. Er worden dan 9 holes voor u verlicht met onder andere kleine lampjes en breekstaafjes. En u speelt met speciale lichtgevende ballen.

Dessertbuffet, met div puddingen, ijs, vruchten en slagroom
€ 7,50 pp

Kidsmeal, friet met kipnuggets, frikadellen en sausjes
€ 6,00 pp

Golfen by night, 9 holes
€ 22,50 pp

Heeft u nog andere specifieke wensen bijvoorbeeld voor de lunch of een buffet dan horen wij dat graag en maken wij voor u een offerte op maat.

Alternatief bij slecht weer

Golfen kan in principe altijd. Alleen bij onweer moet u de golfbaan direct verlaten en met vorst of sneeuw is de golfbaan gesloten.

Na een regenbui kan de golfbaan weer gauw betreden worden. De greens hebben drainage en daarom heen zijn er voorzieningen voor afwatering. Het gras zal nog wel wat nat zijn, maar de golfbaan is nog prima bespeelbaar.

Mocht een dag compleet in het water vallen, en het echt slecht weer zijn, dan hebben we voor de groepen die een diner arrangement hebben gereserveerd een alternatieven. We bekijken afhankelijk van de dag, onze planning en de groep wat er mogelijk is. Dit kan zijn indoor biljartgolf, een variatie aan onze Giant Games of afslaan onder de overkapping van de driving range, eventueel met uitleg van onze golfprofessional(s).
Kortom: weer of geen weer, we kunnen er evengoed een gezellige middag van maken binnen de besproken tijdsplanning.Groepen die hebben gereserveerd zonder diner, kunnen bij erg slecht weer kosteloos annuleren.

Wilt u een complete dag uit organiseren? Dan is het goed mogelijk om de voetgolf te combineren met de korte golf. We hebben hiervoor een mooi combitarief gemaakt.
Er zijn 9 verschillende holes gecreëerd. Met de 9 holes voetgolf bent u ongeveer een uur bezig. U kunt ook 18 holes lopen. U speelt de 9 holes dan twee keer. Komt u met een groep, dan gaat u met groepjes van 4 of 5 personen de baan in. Voetballen krijgt u van ons erbij.

Wilt u niet met een voetbal spelen? Het kan ook met een wc-borstel. Een leuke ludieke variant.

9 holes voetgolf

t/m 12 jaar   € 7,00 pp

vanaf 12 jaar € 8,50 pp

18 holes voetgolf

t/m 12 jaar   € 10,00 pp

vanaf 12 jaar € 12,50 pp

Combi voetgolf en korte golf

€ 19,50 pp

Het lijkt op midgetgolf, maar dan mooier, groter en uitdagender!
Het zijn 12 holes aangelegd met kunstgras en eromheen natuurlijke materialen als hout en steen. En uiteraard diverse verschillende hindernissen.

Je kunt al minigolfen vanaf een jaar of 2/3 en het is leuk voor jong en oud. Met een ronde ben je ongeveer een uur bezig. Je speelt in groepjes van maximaal 5 personen.

Adventure minigolf, 12 holes

t/m 12 jaar oud: €7,00 pp
vanaf 12 jaar oud: €8,50 pp

Combinatie adventure minigolf en 9 holes voetgolf

Minigolf icm voetgolf, t/m 12 jaar    €11,50 pp
Minigolf icm voetgolf, vanaf 12 jaar  € 14,50 pp

Combinatie adventure minigolf en 9 holes golf

Minigolf icm 9 holes golf, 8 t/m 12 jaar    €18,50 pp

Minigolf icm 9 holes golf, vanaf 12 jaar        €20,00 pp

Voor kinderfeestjes hebben we speciale arrangementen. Bij een kinderfeestje hoort standaard onbeperkt ranja en we sluiten af met friet met lekkere snacks erbij. Het eten doen we in de kota, een gezellig houten blokhut of in het clubhuis. Of bij mooi weer buiten.

Kinderfeestje met voetgolf     € 13,00 pp

Onbeperkt ranja
Voetgolf
Friet met snacks

Kinderfeestje met voetgolf en minigolf    € 15,50 pp

Onbeperkt ranja
Voetgolf
Minigolf
Friet met snacks

Kinderfeestje met minigolf €13,00 pp

Onbeperkt ranja
Minigolf
Friet met snacks

Kinderfeestje met kidsgolf      € 17,50 pp

Onbeperkt ranja
Kidsgolf (met begeleiding golfpro)
Friet met snacks

Met het voetgolfen ben je ongeveer een uur bezig. Ervan uitgaande dat er 1 keer de 9 holes gespeeld worden. De minigolf duurt ongeveer een uur.
Bij het kidsgolf gaan de kinderen onder leiding van onze golfprofessional met speciale kids golf materialen aan de slag. Op een speelse manier leren ze het golfspel kennen.

Groepsuitje in de winter (of bij slecht weer)

Bij ’t Lohr daar kun je golfen. Dat is onze corebusiness. Dat vinden we leuk, daar hebben we alles voor aangelegd, daar zijn we goed in. In principe kan er het gehele jaar door gegolfd worden. De hele dag regenen doet het bijna nooit. De baan is aangelegd met drainage, dus een grote modderpartij is het eigenlijk nooit. Voor enkele spatjes hebben paraplu’s om de baan mee op te nemen en gaat het even iets harder, dan zijn er nog schuilhutjes op de baan.

Maar ja, soms valt een dag dan toch echt compleet in het water. Ook kan er niet gegolfd worden als er sneeuw ligt, of als er vorst in de grond zit. Als dat het geval is, hebben we voor groepen enkele alternatieven.

Mini-golfclinic op de driving range
We hebben een overdekte driving range. Hier kunt u droog een balletje slaan. Wij zullen u begeleiden en wat uitgebreidere golftips geven.
Mogelijk voor groepen van 6 tot maximaal 18 personen.
€8,00 pp inclusief ballen.

Bij groepen vanaf 12 personen is het een optie om op te splitsen en te rouleren met het biljartgolf. De prijs voor beide activiteiten samen is dan €10,00 per persoon.

Biljartgolf
Binnen is er een midgetgolfparcours. Enkele banen liggen op de grond, maar het merendeel ligt op tafel. En de bal verplaats je niet alleen met een golfclub naar de hole, maar ook met een biljartkeu. Met natuurlijk onderweg een hindernis. Er zijn in totaal 9 verschillende banen.
Mogelijk voor groepen van 6 tot maximaal 36 personen.
€ 5,00 per persoon

Moordmysterie op ’t Lohr

Een leuk moordspel. In teams gaan jullie proberen een moord op te lossen die heeft plaatsgevonden op ons terrein. Kunnen jullie de dader en het moordwapen vaststellen? Win door verschillende spelletjes hints, of win tijd om op de plaats delict te kijken. Duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.
€10,00 pp (vanaf 10 personen)

Het draait bij ons natuurlijk om het golfen. Dat is de basis van onze arrangementen. Wilt u echter u dag uitbreiden met andere activiteiten, dan is dit goed mogelijk. Wij werken dan samen met andere ondernemers uit de omgeving. Dit kan, afhankelijk van de activiteit, zowel op ons terrein zijn als ergens in de buurt. Maar dus enkel als uitbreiding op onze activiteiten. Enkele opties zijn:

  • foto-puzzeltocht
  • diverse wandel- en fietstochten
  • vogelschieten
  • kanoën
  • wijnproevrij met rondleiding
  • boottocht vanaf de DRU
  • Laser kleiduifschieten
  • molen bezoek
  • luchtkussen

U ziet dat er van alles mogelijk is. Graag horen wij uw specifieke wensen en dan maken we een passende offerte.