U wilt het jaarlijkse bedrijfsfeest, een teambuilding dag of familiedag organiseren? Maar wat precies te doen? Wat dacht u van een golfarrangement? Er zijn vele mogelijkheden!

Golfen, maar geen ervaring? Geen probleem!

U krijgt van ons standaard een korte uitleg van ongeveer 10 minuten. Hierna gaat u in groepjes van maximaal 4 personen de baan in. U hoeft dus geen ervaring te hebben om bij ons te komen golfen.

U kunt kiezen voor de 9 holes, of voor de 18 holes. Met de 9 holes bent u ongeveer anderhalf tot twee uur bezig. Met de 18 holes tweeënhalf tot drie uur. Vanaf 8 jaar kan er gegolfd worden.
Wilt u vooraf wat uitgebreidere instructies? Dat kan!
Allereerst hebben we de mini clinic. Dit is een korte clinic waarbij de basisbeginselen van het golfen worden uitgelegd (swing, putten en chippen), met gelegenheid om het zelf te oefenen. Op deze manier ga je met iets meer gevoel de golfbaan in. Super leuk om te combineren met een 9 of 18 holes ronde golf. Een leuke en gezellige groepsactiviteit!
Wit u het iets uitgebreider en serieuzer aanpakken, dan kiest u voor de uitgebreidere golfclinic van anderhalf uur. Er is dan wat meer ruimte om te oefenen en om persoonlijke tips te krijgen. Bovendien zullen er kleine wedstrijdelementen in de clinic zitten. Deze clinic bieden we aan in combinatie met een 9 holes wedstrijd in de baan.

De geoefende golfer kan ook de ‘lange 9 holes’ spelen. Dit zijn 9 holes met wat langere afstanden, die in de buitenring zijn gecreëerd. Deze 9 holes zijn qualifying, wat betekent dat u ook Q-kaarten kunt spelen voor uw NGF-handicap. Let wel op, op drukke dagen of dagdelen is de ‘lange 9’ holes gesloten in verband met de veiligheid.

Voor het gebruik van het alleen de oefenfaciliteiten kunt u een dagkaart kopen. U kunt dan de hele dag onbeperkt gebruik maken van de driving range, oefengreen en de pitch en chip area. Gaat u hierna de baan in om 9 of 18 holes te spelen, dan hoeft u alleen de greenfee voor de holes te betalen.
Speelt u vaker per jaar een ronde? Dan kunt u een 10-rondekaart overwegen.


9 holes golf
€ 12,00 pp

18 holes golf
€ 16,50 pp

Mini clinic
€ 6,50 pp (vanaf 4 personen)
(alleen mogelijk bij combinatie met 9 of 18 holes)

Clinic (1 uur) & Golfronde (9 holes)
€ 23,50 pp (vanaf 4 personen)
(totaal ongeveer 2,5 uur)

‘Lange 9’ holes golf
€ 13,50 pp

Dagkaart oefenfaciliteiten
€ 3,75 pp

10-ronde kaart 18 holes
€ 130,00

 

Voorafgaand aan het golfen starten met koffie met gebak, of nadien een borrel. Ook dat behoort tot de mogelijkheden op ons terras of in het clubhuis. Twee arrangementen in combinatie met de 9 holes zijn als volgt:

Koffietijd € 17,50 pp

Ontvangst met twee koppen koffie of thee met appel-walnootgebak
Aansluitend 9 holes golf

Borreltijd € 21,50 pp

Ontvangst met twee koppen koffie of thee met appel-walnootgebak
Aansluitend 9 holes golf
Na afloop borrelhapjes en 1 consumptie inclusief

Aanvullingen op arrangementen:
Keuze uit appel-walnootgebak en kersen-monchou: +€0,50

Eerst gezamenlijk ontbijten en dan golfen? Of voor of na het golfen lunchen of een picknick? De lunch is in het clubhuis, meestal in buffetvorm. De picknick is buiten op of bij het golfterrein, of bij slecht weer in de kota. U kunt de picknick ook meenemen, als u bijvoorbeeld na het golfen nog gaat wandelen of fietsen.

Ontbijttijd             € 22,50 pp

Ontvangst met ontbijtbuffet, met diverse soorten brood en beleg, gekookt ei, vers fruit, koffie, thee, melk en jus.
Aansluitend 9 holes golf
(vanaf 8 personen)

Lunch ‘Bogey’       € 19,00 pp

Kop soep met broodje ham en broodje kaas (mix van harde en zachte broodjes)
Aansluitend 9 holes golf
Meerprijs koffie, thee, melk en jus: € 2,75 pp

Lunch ‘Par’            € 25,00 pp

Lunchbuffet met groentesoep, diverse soorten brood en beleg, vers fruit, koffie, thee, melk en jus.
Aansluitend 9 holes golf
Meerprijs kroket: €1,50
(vanaf 10 personen)

Lunch ‘Birdie’       € 30,50 pp

Luxe lunchbuffet met soep, salade, omelet en kroket, diverse luxe soorten brood(jes) en beleg, vers fruit, koffie, thee, melk en jus.
Aansluitend 9 holes golf
Meerprijs gesmeerde broodjes/sandwiches: €1,50
(vanaf 10 personen)

Easy Picknick        € 20,50 pp

Twee gesmeerde broodjes, krentenbol, flesje drinken, stuk fruit en een reep, in combinatie met 9 holes golf.

De picknick is ook te reserveren in combinatie met een wandel- of fietsroute. Vanuit ’t Lohr hebben wij diverse routes voor u klaar liggen, met verschillende afstanden. U krijgt een knapzak, tas of mand met al het lekkers mee voor onderweg. Een easy picknick met route kost €9,50 pp.

Een middag- of avondvullend programma bij ’t Lohr is met de volgende arrangementen mogelijk. Ook leuk in combinatie met een mini-clinic:

Hamburgerparty            € 31,50 pp

Ontvangst koffie/thee met gebak, daarna 9 holes golf. Aansluitend hamburgerparty. Met angus beef burger op een broodje, die men zelf verder samen kan stellen met diverse garnituren. Hierbij frietjes en salade en diverse sauzen. Koffie of een coupe softijs na. (vanaf 8 personen)

Koud-warm buffet ‘Eagle’          € 39,50 pp

Ontvangst koffie/thee met gebak, daarna 9 holes golf.
Aansluitend buffet met vleessalade en vissalade met garnituur, schnitzeltjes, gebraden rundvlees, vleesragout, gebakken vis, gebakken aardappeltjes, drie soorten warme groenten, sla, sauzen, oerbrood met kruidenboter en koffie of softijs na.
(vanaf 15 personen)

Koud-warm buffet ‘Albatros’      € 44,00 pp

Ontvangst koffie/thee met gebak, daarna 9 holes golf.
Aansluitend buffet met huzaren- en zalmsalade met luxe vlees- en visgarnituur, varkenshaas met pepersaus, zigeunerpannetje (rund, varken, en kip) met champignons en paprika, gebakken witvis met hollandaise saus, gebraden rundvlees, gebakken aardappels, warme groenten, salade-rauwkost, oerbrood met kruidenboter en koffie of softijs na.
(vanaf 15 personen)

Barbecue ‘Lohr’  € 38,50 pp

Ontvangst koffie/thee met gebak, daarna 9 holes golf.
Aansluitend barbecue met 5 stuks vlees per persoon, verdeeld over 6 soorten (runderhamburger, saté varkenshaas, gemarineerde karbonade, gekruide speklap en bbq-worst pikant en kipspies), rundvleessalade, aardappelsalade, kip-ananas rauwkost, griekse wittekoolsalade, stokbrood met kruidenboter, diverse sauzen en koffie of coupe softijs na.(vanaf 8 personen)

Barbecue ‘Par-tee’  € 41,00 pp

Ontvangst  koffie/thee met gebak, daarna 9 holes golf.
Aansluitend barbecue met 5 stuks vlees per persoon, verdeeld over 6 soorten. (kogelbiefstukje, kipspies omwikkeld met spek, saté varkenshaas, bbq-worst pikant, runderhamburger, varkensfiletlapje), rundvleessalade, aardappelsalade, kip-ananas rauwkost, komkommer-dille salade, stokbrood met kruidenboter, diverse sauzen en koffie of coupe softijs na.
(vanaf 8 personen)

Barbecue ‘Hole in one’ € 44,00 pp

Ontvangst met twee koppen koffie/thee met gebak, daarna 9 holes golf.
Aansluitend barbecue met 5 stuks vlees per persoon, verdeeld over 6 soorten. (kogelbiefstukje, garnalenspies, saté varkenshaas, varkenshaas medallions aan spies omwikkeld met spek, bbq-worst omwikkeld met spek, gemarineerde kipspies), rundvleessalade, aardappelsalade, kip-ananas rauwkost, komkommer-dille salade, stokbrood met kruidenboter, diverse sauzen en koffie of coupe softijs na.
(vanaf 8 personen)

Barbecue ‘vega’ €41,00 pp

Ontvangst met twee koppen koffie/thee met gebak, daarna 9 holes golf.
Aansluitend barbecue met spies van ananas met paprika in marinade, spies met courgette, champignon, rode ui en parpika, gevulde aardappel, gevulde portobello, komkommer-dille salade, aardappelsalade, stokbrood met kruidenboter, diverse sauzen en koffie of coupe softijs na.
(vanaf 8 personen) (ook in combinatie met andere barbecue-arrangementen te bestellen)

Chinees buffet € 36,50 pp

Ontvangst koffie/thee met gebak, daarna 9 holes golf.
Aansluitend buffet, met kroepoek, mini loempia, kerrie ko, geb. garnalen, pangsit goreng, sate met saus, babi pangang, foe yong hai, tjap tjoy, babispek, ossenhaas met zwarte pepersaus, nasi, bami en koffie of softijs na.
(vanaf 10 personen)

Winterkost buffet € 37,50 pp

Ontvangst koffie/thee met gebak, daarna 9 holes golf.
Aansluitend buffet met boerenkool, stimp stamp, hutspot, zuurkool met puree, jus, rookworst, verse worst, karbonade, ribbetjes, uitgebakken spek, zuren, piccalilly en koffie of softijs na
(vanaf 15 personen) (van oktober t/m maart)

Aanvullingen op arrangementen:
Keuze uit appel-walnootgebak en kersen-monchou: +€ 0,50
Mini golfclinic: +€ 6,50
Dessertbuffet: +€ 5,50
Patat bij de barbecue: +€0,75

Wilt u graag een dessert bij uw arrangement, of zijn er veel kinderen bij? Hiervoor hebben we passende oplossingen.
Bij een barbecue is het de bedoeling dat u zelf bakt. U kunt natuurlijk ook een kok reserveren. Bij groepen vanaf 40 personen zal er altijd een kok van ons voor u bakken.
Indien gewenst kunnen we een prijsuitreiking voor u verzorgen met leuke prijzen erbij! U kunt dit natuurlijk ook zelf doen.

Aan het begin van het seizoen, of aan het einde als het al eerder donker wordt, dan is er ook de mogelijkheid tot golfen by night. Er worden dan 9 holes voor u verlicht met onder andere kleine lampjes en breekstaafjes. En u speelt met speciale lichtgevende ballen.

Dessertbuffet, met div puddingen, ijs, vruchten en slagroom
€ 7,50 pp

Kidsmeal, friet met kipnuggets, frikadellen en sausjes
€ 5,50 pp

Kok bij de barbecue, tot 40 personen
€ 35,00

Prijsuitreiking
€ 1,00 pp

Golfen by night, 9 holes
€ 19,50 pp

Heeft u nog andere specifieke wensen bijvoorbeeld voor de lunch of een buffet dan horen wij dat graag en maken wij voor u een offerte op maat.

Alternatief bij slecht weer

Golfen kan in principe altijd. Alleen bij onweer moet u de golfbaan direct verlaten en met vorst of sneeuw is de golfbaan gesloten.

Na een regenbui kan de golfbaan weer gauw betreden worden. De greens hebben drainage en daarom heen zijn er voorzieningen voor afwatering. Het gras zal nog wel wat nat zijn, maar de golfbaan is nog prima bespeelbaar.

Mocht een dag compleet in het water vallen, en het echt slecht weer zijn, dan hebben we voor de groepen die een diner arrangement hebben gereserveerd een alternatief. Dit is een spelshow die binnen in het clubhuis wordt gedaan. In groepen wordt er tegen elkaar gestreden in diverse spelrondes door middel van vragen, doe-opdrachten, etcetera. Daarnaast is er de mogelijkheid tot biljartgolfen. Dit is een soort midgetgolfen op speciale tafels. Het wordt gespeeld met biljartkeus en putters. Tevens kan er altijd (in groepen) een balletje worden afgeslagen onder de overkapping van de driving range.
Kortom: weer of geen weer, we kunnen er evengoed een gezellige middag van maken binnen de besproken tijdsplanning.

Groepen die hebben gereserveerd zonder diner, kunnen bij erg slecht weer kosteloos annuleren.

Wilt u een complete dag uit organiseren? Dan is het goed mogelijk om de voetgolf te combineren met de korte golf. We hebben hiervoor een mooi combitarief gemaakt.
Er zijn 9 verschillende holes gecreëerd. Met de 9 holes voetgolf bent u ongeveer een uur bezig. U kunt ook 18 holes lopen. U speelt de 9 holes dan twee keer. Komt u met een groep, dan gaat u met groepjes van 4 of 5 personen de baan in. Voetballen krijgt u van ons erbij.

Wilt u niet met een voetbal spelen? Het kan ook met een wc-borstel. Een leuke ludieke variant.

9 holes voetgolf

t/m 12 jaar   € 6,00 pp

vanaf 12 jaar € 7,50 pp

18 holes voetgolf

t/m 12 jaar   € 10,00 pp

vanaf 12 jaar € 12,50 pp

Combi voetgolf en korte golf

€ 17,00 pp

Bubble voetbal wordt gespeeld in teams van minimaal 3 personen en maximaal 5 personen, afhankelijk van de groepsgrootte. Afhankelijk van de groepsgrootte speel je 1 á 2 uur.  Aangezien het best wel intensief is, is het het handigst als je reserve spelers of reserve teams hebt. Elke 10 minuten kan er van team of speler gewisseld worden. Zo komt iedereen aan de beurt en het geeft je de gelegenheid om tussendoor uit te rusten. Bovendien kan er dan tussendoor nog iemand als scheids en/of ballenjongen fungeren. In het begin is er begeleiding van ons bij.

We hebben zowel bubbels van 1,50 meter doorsnede, als van 1,20 meter doorsnede. Als richtlijn geldt dat je vanaf 12 jaar de 1,50 meter bubbels gebruikt en jonger dan 12 jaar de 1,20 meter bubbels, maar natuurlijk mede afhankelijk van de lengte van de spelers. De minimale leeftijd is 8 jaar.
Doordat de ballen je gehele bovenlichaam omsluiten kun je op een veilige manier duwen, springen, rollen en bumpen. Het pak werkt eigenlijk als een soort airbag waardoor je niets van de klappen voelt.

Bubble voetbal kan ook gecombineerd worden met golf of voetgolf. Bij grote groepen is dit ook een interessante mogelijkheid. Doe navraag voor gunstige combinatie tarieven. We helpen u graag verder!

We hebben ook een speciaal kinderfeestje arrangement met bubble voetbal. Kijk hiervoor onder de tab kinderfeestje.

Bubble voetbal op onze locatie, vanaf 10 personen:

vanaf 12 jaar oud: €16,00 pp
t/m 12 jaar oud: €13,00 pp

Voor kinderfeestjes hebben we speciale arrangementen. Bij een kinderfeestje hoort standaard onbeperkt ranja en we sluiten af met friet met lekkere snacks erbij. Het eten doen we in de kota, een gezellig houten blokhut of in het clubhuis. Of bij mooi weer buiten. Aan het eind krijgen ze een kleine verrassing.

Kinderfeestje met voetgolf     € 11,00 pp

Onbeperkt ranja
Voetgolf
Friet met snacks
Kleine verrassing

Kinderfeestje met voetgolf en schatgraven    € 13,50 pp
Onbeperkt ranja
Voetgolf
Schatgraven
Friet met snacks
Kleine verrassing

Kinderfeestje met kidsgolf      € 13,50 pp

Onbeperkt ranja
Kidsgolf (met begeleiding golfpro)
Friet met snacks
Kleine verrassing

Met het voetgolfen ben je ongeveer een uur bezig. Ervan uitgaande dat er 1 keer de 9 holes gespeeld worden.
Bij het schatgraven krijgen de kinderen een schatkaart mee en moeten ze op zoek naar verschillende schatten in de omgeving van de golfbaan.
Bij het kidsgolf gaan de kinderen onder leiding van onze golfprofessional met speciale kids golf materialen aan de slag. Op een speelse manier leren ze het golfspel kennen.

Kinderfeestje met Bubble voetbal      € 16,00 pp

Onbeperkt ranja
Bubble voetbal (1 a 2 uur, onder begeleiding)
Friet met snacks
Kleine verrassing

Groepsuitje in de winter (of bij slecht weer)

Bij ’t Lohr daar kun je golfen. Dat is onze corebusiness. Dat vinden we leuk, daar hebben we alles voor aangelegd, daar zijn we goed in. In principe kan er het gehele jaar door gegolfd worden. De hele dag regenen doet het bijna nooit. De baan is aangelegd met drainage, dus een grote modderpartij is het eigenlijk nooit. Voor enkele spatjes hebben paraplu’s om de baan mee op te nemen en gaat het even iets harder, dan zijn er nog schuilhutjes op de baan.

Maar ja, soms valt een dag dan toch echt compleet in het water. Ook kan er niet gegolfd worden als er sneeuw ligt, of als er vorst in de grond zit. Als dat het geval is, hebben we voor groepen enkele alternatieven.

Mini-golfclinic op de driving range
We hebben een overdekte driving range. Hier kunt u droog een balletje slaan. Wij zullen u begeleiden en wat uitgebreidere golftips geven.
Mogelijk voor groepen van 6 tot maximaal 18 personen.
€7,50 pp inclusief ballen.

Bij groepen vanaf 12 personen is het een optie om op te splitsen en te rouleren met het biljartgolf. De prijs voor beide activiteiten samen is dan €10,00 per persoon.

Biljartgolf
Binnen is er een midgetgolfparcours. Enkele banen liggen op de grond, maar het merendeel ligt op tafel. En de bal verplaats je niet alleen met een golfclub naar de hole, maar ook met een biljartkeu. Met natuurlijk onderweg een hindernis. Er zijn in totaal 9 verschillende banen.
Mogelijk voor groepen van 6 tot maximaal 36 personen.
€ 4,50 per persoon

Winter-wandel-puzzeltocht
Is het niet mogelijk om te golfen in verband met sneeuw of vorst, dan is er de mogelijkheid om een mooie wandeltocht te maken over de nieuwe wandelpaden richting Engbergen. Onderweg en/of na de tijd moeten er diverse raadsels, puzzels en opdrachten opgelost worden.
Mogelijk vanaf 4 personen
€3,50 per persoon

Het draait bij ons natuurlijk om het golfen. Dat is de basis van onze arrangementen. Wilt u echter u dag uitbreiden met andere activiteiten, dan is dit goed mogelijk. Wij werken dan samen met andere ondernemers uit de omgeving. Dit kan, afhankelijk van de activiteit, zowel op ons terrein zijn als ergens in de buurt. Enkele opties zijn:

  • een ritje met de huifkar,
  • vogelschieten
  • foto-puzzeltocht
  • diverse wandel- en fietstochten
  • kanoën
  • wijnproevrij met rondleiding
  • boottocht vanaf de DRU
  • scooterverhuur
  • molen bezoek
  • luchtkussen

U ziet dat er van alles mogelijk is. Graag horen wij uw specifieke wensen en dan maken we een passende offerte.