Introductiecursus of proefmaand
Lijkt u het leuk om te gaan golfen? Maar wilt u eerst eens zien of het wel wat voor u is? Golfclub ’t Lohr is daarvoor de ideale plek. U hoeft namelijk niet gelijk dure spullen aan te schaffen, of gelijk lid te worden. Daarbij het is helemaal fijn dat u bij ’t Lohr gelijk al de baan in mag om een fijne ronde te gaan lopen. Daar gaat het natuurlijk allemaal om. Het is wel fijn om alvast enkele basisbeginselen te leren, dit verhoogt het spelplezier. Daarom bieden we twee mogelijkheden aan voor de beginnende golfer:

Proefmaand

Ideaal om eerste indruk te krijgen van het golfspel en van golfbaan ’t Lohr. U krijgt twee golflessen en mag 1 maand lang onbeperkt golfen en oefenen op ’t Lohr, dit alles voor maar €59,00 per persoon.

Introductiecursus

Deze golfcursus is ideaal voor beginnende golfers die serieus aan de slag willen. Na deze cursus kun je goed uit de voeten op onze korte golfbaan en de par 3-baan. Of misschien is het wel een voorbereiding op het behalen van de handicap 54.
We behandelen de basisbeginselen van de golfsport en de belangrijkste golfetiquette. U krijgt 5 lessen van 50 minuten in een groepje van 3 à 4 personen. Samen met mede-golfers die net als u beginnen met golfen.

Daarnaast kunt u vanaf de start van de lessen twee maanden onbeperkt golfen en oefenen op ’t Lohr. Kosten voor de lessen en het oefenabonnement zijn €95,00 per persoon.