‘Op dezelfde golflengte??’

                                                                                                                                 Alsjeblieft

Het beste uit uw team halen? Wij kunnen voor u een teamtraining verzorgen, gericht op het verbeteren van de onderlinge en interne communicatie. Het is een 1-daagse training.

Onder leiding van de coaching van Alsjeblieft wordt als vertrekpunt gewerkt met een DISC profiel. Voorafgaand aan de DISC training wordt door iedere deelnemer al een online vragenlijst ingevuld. Hieruit volgt een persoonlijk profiel. Tijdens de training krijgt iedere deelnemer inzicht in de manier waarop hij/zij communiceert, de invloed hiervan op anderen en zijn/haar persoonlijke verbeterpunten, zowel vanuit zijn/haar eigen perceptie als onder druk. Na de training in de ochtend, volgt een lunch en hierna gaat men golfen. Door speciale spelregels, komen niet alleen de golfcapaciteiten naar boven, maar ook hoe de samenwerking in het team is.

Het beoogd resultaat is dat de deelnemers zich bewust worden van hun eigen manier van communiceren en ze ervaren het effect hiervan op de overige teamleden. Ze leren effectiever communiceren en zullen beter in staat in te spelen op de omgeving. Door te golfen wordt op speelse wijze inzicht gegeven in de samenwerking binnen dit team en hierbij gebruik te maken van elkaars kwaliteiten.

Kosten:

4 – 7 personen:

125 euro per persoon training en DISC profiel

40 euro per persoon golfen, koffie/thee met gebak, luxe lunchbuffet (soep, diverse luxe belegde sandwiches, melk, jus, koffie, thee), drankje

Totaal: 165 euro per persoon

 

Vanaf 8 personen

115 euro per persoon training en DISC profiel

35 euro per persoon golfen, koffie/thee met gebak, luxe lunchbuffet (soep, diverse luxe belegde sandwiches, melk, jus, koffie, thee), drankje

Totaal: 150 euro per persoon

 

Verder is er de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een koud-warmbuffet of een barbecue.

Indien u meer informatie wilt ontvangen over deze training, dan kunt u contact opnemen via info@hetlohr.nl