Skip to content

Golfbaan is geopend, reserveren wel verplicht

Vanwege de vernieuwde Corona maatregelen zijn er ook bij ons enkele aanpassingen:

 • De golfbaan is nog steeds 7 dagen in de week geopend. Echter vooraf reserveren per mail of telefonisch is noodzakelijk, omdat de receptie niet de gehele dag open is en om groepsvorming te voorkomen. Hou u aan de afgesproken starttijden. Betalen gelieve bij aanvang. Alleen flights van 2 personen zijn toegestaan (uitgezonderd kinderen en gezinnen op rustige momenten)
  De golflessen kunnen gewoon doorgaan.
 • De horeca is gesloten. Dus helaas geen zitplaats in het clubhuis of het terras.
 • De baancatering is vanaf 15 oktober geopend! Vanaf nu brengen wij graag u hapje of drankje met de ‘hole 19 golfkar’ naar u toe. U kunt bij aanvang van uw ronde uw bestelling doorgeven. Of u kunt tijdens uw ronde bellen naar 0315-631697 (bestelling doorbellen kan alleen in het weekend)
 • Aangepaste openingstijden receptie, toiletten en take away. Helaas kunnen wij niet meer elk moment van de dag aanwezig zijn in het clubhuis in verband met de bezetting. De volgende tijden zijn we sowieso wel geopend:

  Woensdag en vrijdag van 14:00 uur tot 16:00 uur
  Donderdag van 10:00 uur tot 13:00 uur
  Zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur
  Zondag van 11:00 uur tot 16:00 uur

  Daarnaast zullen we er uiteraard zijn op de tijden dat mensen gereserveerd hebben.
 • Ook bij ons gelden de ‘standaard’ Corona regels: niet komen als u niet lekker in orde bent, hou 1,5 meter afstand van elkaar, maximaal 2 personen bij elkaar. En denkt u eraan de vlaggenstokken te laten staan? Gelieve zo kort mogelijk voor uw starttijd aan te komen en na het golfen zo snel mogelijk weer vertrekken.