Skip to content

Opening nieuwe driving range

Zondag 12 april is de officiële opening van onze nieuwe driving range!

Om 13:00 uur vindt de openingshandeling plaats. Hierna kan iedereen tot 16:00 uur gratis afslaan. Tijdens deze uren staan onze golfprofessionals Anneke en Joop voor u klaar om tips en trucks te geven.
Verder is er ook de gelegenheid om op de overige nieuwe oefenfaciliteiten een balletje te slaan. De putting green en chipping area kunnen eindelijk uitgeprobeerd worden.

Zowel op de driving range als op de oefengreens worden wedstrijdjes uitgezet. Zo staat er op de driving range een target, en op de putting green wordt een ‘putting parcours’ uitgezet. Hier zijn leuke prijsjes mee te winnen.

De driving range is nu gesitueerd op een andere plek, namelijk tegen de bosrand aan. De gehele driving range is omheind met hoge netten en is in totaal 170 meter lang. Dus nu kan er met alle clubs geoefend worden. Tevens is er een overkapping gekomen. Zo kan er ook met regen nog droog afgeslagen worden.

Naast de driving range is een nieuwe oefengreen gesitueerd. Met verschillende glooiingen en diverse putts. Daarnaast is er nog een green met bunker, voor het oefenen van de bunkerslagen. En een aparte green voor de pitch en chip slagen.

 

We zijn er dus qua faciliteiten en mogelijkheden flink op vooruit gegaan. Ideaal om zowel het korte, als het wat langere golfwerk te oefenen! Hopelijk tot zondag. En anders verwelkomen wij u graag een andere keer!