Vanaf juni elke dinsdagavond competitieavond.

Skip to content

Spooktocht Engbergen | zaterdag 16 maart

Spooktocht Engbergen | Zaterdag 16 maart

 

Hoewel de naam anders doet vermoeden is Engbergen alles behalve eng en is het een prachtig natuur- en recreatiegebied voor jong en oud aan de rand van Gendringen. Toch willen we jullie Engbergen ook op een andere manier laten beleven. Twee jaar geleden hebben we ook al eens gespookt in Engbergen. En aangezien dit in de smaak viel, doen we dat dit jaar weer en organiseren we wederom een spooktocht in Engbergen.

Zaterdag 16 maart  spooktocht Engbergen voor de durfals

De start is bij Recreatie ‘t Lohr. In groepjes van plusminus 6 personen wordt er gestart. U kunt u als groep aanmelden, maar ook individueel. Vanaf 19:00 uur kunnen de eerste groepen op weg. De jongsten (of de bangsten) zijn eerst aan de beurt, want hoe later op de avond, hoe spannender en enger het wordt….. De laatste groepen zullen zo rond negen uur starten. Adviesleeftijd is vanaf groep 7/een jaar of tien.

We gaan over donkere paadjes, door het bos en langs water en eindigen na zo’n kleine vijf kilometer in Engbergen. Vanaf hier wordt u per huifkar weer teruggebracht naar het startpunt, ‘t Lohr.

De kosten zijn €10,00 per persoon. Geeft u zich op met een groep vanaf 10 personen, dan is de prijs €8,50 per persoon. U dient zich vooraf aan te melden via info@hetlohr.nl of 0315-631697 vóór 10 maart. De precieze starttijd krijgt u enkele dagen vooraf van de organisatie door.

 

Spooktocht Engbergen wordt mede mogelijk gemaakt door:

Magic outdoorsports

Recreatie ’t Lohr | Golfbaan en groepsaccommodatie

Openluchttheater Engbergen

Kivada Gendringen

 

Vul hier uw gegevens in om deel te nemen:

Error: Contact form not found.