Vanaf juni elke dinsdagavond competitieavond.

Skip to content

10 jaar golfclub ‘t Lohr | Tijd voor feest en open dag

10 jaar golfen in Voorst | Golfbaan ’t Lohr
Kom dit in de maand juni met ons vieren.
Of maak kennis met ons op onze open dag op zondag 10 juni

 

Het is alweer tien jaar geleden dat de allereerste golfbal is afgeslagen op de korte golfbaan van ’t Lohr. Tien jaar geleden startten we met een gezellige openingsreceptie en feestavond. De volgende dag kon het grote avontuur beginnen. De reserveringen stroomden al vlot binnen. De tijd is sindsdien voorbij gevlogen! En zo kan het dat we nu al 10 jaar verder zijn.

 

In deze tien jaar hebben we niet stil gezeten. Ondertussen zijn er bijna 100.000 rondes gelopen op ’t Lohr. Vele bedrijfsuitjes en familiefeesten zijn bij ons gehouden, variërend van vijf personen tot zelfs een groep van 250 personen. Het leden aantal is gegroeid van 0 naar ruim 125, en neemt nog altijd gestaag toe. De ‘lange’ 9 holes is opgemeten door de NGF en is qualifying. De voetgolfbaan is er nieuw bij gekomen, net als het bubble voetbal. De aanleg van de fantastische oefenfaciliteiten met overkapte driving range is gerealiseerd. En het laatste jaar de indoor golfsimulator die geplaatst is. Laten we daarnaast niet onze eigen ontwikkeling vergeten, aangezien Danny en Nienke ondertussen zelf de golfprofessionals zijn op ’t Lohr.

 

Zo blijven we door de jaren heen vernieuwen en verbeteren om een nog betere en leukere totale golfbeleving te bieden. Ook na tien jaar stoppen we daar niet mee. We blijven dromen en vooruitkijken en er zitten nog genoeg plannen in de pijplijn.

Juni jubileummaand

Maar eerst staan we stil bij ons jubileum! 10 jaar ’t Lohr!! Dat laten we niet zomaar voorbij gaan. Op zaterdag 7 juni 2008 was de baan voor de allereerste keer geopend voor recreanten. Dus juni is dit jaar de hele maand feest én we hebben een open dag!

  • De hele maand juni geven we dingen weg. Iedereen die bij ons komt golfen maakt kans op leuke prijzen. Elke week trekken we nieuwe winnaars. Kom dus golfen en maak kans op bijvoorbeeld een gratis golfles, een cadeaubon van ’t Lohr, vrije greenfee’s, bubble voetbal voor 8 personen of een borreltijdarrangement voor 4 personen.
  • Ook de gasten op het terras gaan we verwennen. We geven elke week dingen weg, bijvoorbeeld een lekker gebakje, een borrelplank of een ijscoupe.
  • Er zit een gouden bal in de driving range automaat! Heb jij een gouden bal in je mandje als je wilt afslaan? Dan heb je prijs!!
  • Hou ook onze facebookpagina in de gaten. Ook daar geven we in de maand juni leuke prijzen weg!

 

Maar dat is niet alles. We hebben ook een speciaal feestweekend op 8, 9 en 10 juni.

  • Vrijdag 8 juni hebben we een speciale jubileumwedstrijd voor onze leden. Met aansluitend een gezellige feestavond.
  • Zaterdag 9 juni Golf & Bites avond. Start om 18:30 uur, 19:00 uur en 19:30 uur. Ontvangst met feestelijk welkomstdrankje. Een mini-clinic onder leiding van onze golfprofessionals en aansluitend 9 holes golfen. Na de tijd gezellig borrelen, met daarbij lekker borrelhapjes. Met muziek op het terras. Voor maar €19,50 per persoon. Inclusief welkomstdrankje, golf, borrelhapjes en 1 drankje nadien.
  • Zondag 10 juni open dag van 10:00 uur tot 15:00 uur. Iedereen kan deze dag kennis maken met ’t Lohr. Om te starten met golfen, vervolg te geven aan je golf carrière of om je golftechniek te verfijnen. Er zijn diverse golfclinics onder leiding van onze golfprofessionals. Er is te mogelijkheid om met leden de baan in te gaan en enkele holes te lopen. De greenkeepers geven uitleg en een rondleiding over de baan over het baanonderhoud en het wagenpark. Er is een puttingwedstrijd en een hole-in-one wedstrijd waar leuke prijzen te winnen zijn. U kunt de indoorgolfsimulator uitproberen. Bovendien geven wij iedereen graag uitleg die dag over het golfen bij ’t Lohr en de mogelijkheden voor bijvoorbeeld bedrijfsfeestjes. En er zijn leuke aanbiedingen die dag! Onder andere voor een lidmaatschap, tien ronde kaart of voor een golfcursus. Het precieze programma leest u binnenkort op onze website.