Skip to content

Open huis zondag 10 juni

Open huis zondag 10 juni

Op zondag 10 juni, van 10:00 uur tot 15:00 uur, heten wij u van harte welkom op ons open huis op golfbaan ‘t Lohr. Maak op deze dag kennis met ‘t Lohr, start met golfen, vervolg je golfcarrière of verfijn je techniek.

Golfbaan ‘t Lohr is de ideale golfbaan om op een laagdrempelige manier de golfsport te beoefenen. De 18 holes shortgolf ofwel pitch en puttbaan is voor iedereen toegankelijk. Ook zonder ervaring mag men de baan op. Vanwege de kleine greens en de heuvels is het ook voor de geoefende golfer een goede training en uitdaging voor het shortgame. Iets meer uitdaging voor de gevorderde golfer is er met name op de 9 holes par-3 baan, in de buitenste ring. Deze heeft net wat meer lengte en is goedgekeurd door de NGF, hier kunt u dus uw qualifying kaarten lopen. De ruime en volwaardige oefenfaciliteiten maken ‘t Lohr een prima plek om te beginnen met golfen of om te trainen.  ‘t Lohr is een echt Achterhoeks familiebedrijf en daarom hangt er ook een gemoedelijke familiaire sfeer. Gewoon gezellig en leuk golfen is het motto!!

Programma open huis

Tijdens de open dag laten wij u graag kennis maken met onze golfbaan. Er zijn de volgende activiteiten:

  • Golfmini-clinics (van ongeveer een half uur) onder leiding van onze golfprofessionals Danny en Nienke
    Om 10:30 uur
    Om 12:00 uur
    Om 13:30 uur
  • Rondleiding en uitleg over het onderhoud van de golfbaan van onze greenkeepers
    Om 11:15 uur
    Om 12:45 uur
    Om 14:15 uur
  • Mogelijkheid om met leden de baan in te gaan en enkele holes te lopen
  • Puttingwedstrijd, doorlopend
  • Hole-in-one-wedstrijd, doorlopend
  • Golfsimulator, doorlopend
  • Bubble voetbal, doorlopend

 

Wilt u meer weten? Over golfles? Een gvb-cursus? Een lidmaatschap? Een golfclinic? Een bedrijfsuitje? Een personeelsfeest? Wij beantwoorden deze dag graag u vragen!

 

Golfclub ‘t Lohr
Lohrpad 2
7083 AX Voorst
0315-631697