Donderdag 16 mei en zaterdag 18 mei vanaf 19:45 uur gesloten. Dinsdag 21 mei gesloten.

Skip to content

Vakantietip: dagje uit op de korte golfbaan

Vakantietip

Dagje uit op de golfbaan

De vakantie is dé tijd om leuke dingen te doen met het gezin, familie of vrienden. Hoe leuk is het dan om een dagje fun te hebben op de golfbaan?! Woont u in de Achterhoek, of bent u hier op vakantie? Kom ons dan zeker eens bezoeken voor een leuk dagje uit.

Bij ons kan iedereen vanaf een jaar of 8 komen golfen. Golfervaring is niet verreist. We geven graag een uitleg vooraf en daarna mag u zelf aan de slag. Al wel wat ervaring met golf? Ook dan is het leuk om onze baan te spelen. Daag u niet golfende familieleden uit op de 18 holes pitch en putt baan. Of speel met uw golfmaatje  de 9 holes par-3 baan, die door middel van backtee’s wat meer lengte heeft en erg veel uitdaging. Of probeer onze voetgolfbaan eens uit! Leuk voor iedereen vanaf 3 jaar.

Op het terras kunt u tussendoor en na de tijd heerlijk genieten van de mooie omgeving. We hebben diverse verfrissende drankjes en daarbij lekkere borrelhapjes. Ook is het mogelijk om bij ons te lunchen. Wilt u op het laatste moment nog een vakantieborrel organiseren? Ook dat is mogelijk. We hebben leuke arrangementen met bijvoorbeeld een barbecue erbij.