Vanaf juni elke dinsdagavond competitieavond.

Skip to content

Golfbaan en horeca gesloten ivm Corona

In verband met het Corona-virus en de wettelijke maatregelen die nu gelden, zijn wij voorlopig gesloten tot 20 mei. Dit geldt zowel voor de golfbaan, als het clubhuis en terras en de groepsaccommodatie.

Gezondheid gaat boven alles. Dus we nemen geen risico, ook niet op de golfbaan. Ook al is het super jammer dat we niet in de buitenlucht kunnen genieten van onze mooie sport, die zo goed individueel te beoefenen is. We moeten gewoon nog even geduld hebben.

Achter de schermen werken we gewoon door. We zijn druk met onderhoud, want het gras blijft gewoon groeien en heeft alweer flink wat water nodig. Ook is er een nieuwe website in de maak. Hierop kunnen we wat duidelijker naar voren brengen wat de mogelijkheden zijn voor onder andere het golf en voetgolf, bedrijfsuitjes, borrels, familiefeesten en kinderfeestjes. Verder zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor als we straks wel weer open kunnen. Want zodra het weer mag en het veilig is, gaan we zeker weer open! We kunnen niet wachten.

Contact opnemen om alvast mogelijkheden te bespreken? Of andere vragen? We zijn bereikbaar via info@hetlohr.nl of 0315-631697 (we nemen niet altijd op, spreek gerust wat in of bel later terug)

Voor nu voor iedereen veel gezondheid en sterkte! Hopelijk tot snel!

Danny en Nienke Piepers