Vanaf juni elke dinsdagavond competitieavond.

Skip to content

Openingstijden winter

Ook in de winter kan er gegolfd worden bij ‘t Lohr.

Zolang er geen vorst in de grond zit en er geen sneeuw ligt, kan er eigenlijk altijd gegolfd worden op de baan. En dit is de afgelopen jaren altijd een groot deel van de winter. Het is alleen ‘s ochtends nog wel eens afwachten totdat de rijp van de greens af is. Mocht de baan dicht zijn, dan proberen we dit zo snel mogelijk onder in de balk op de website te vermelden en op Facebook. Bij twijfel kunt u altijd even bellen.

Onze nieuwe driving range is met overkapping. Dus helemaal ideaal in de winter! Met regen, sneeuw, rijp, de driving range is eigenlijk altijd geopend. Super voor de winterse golftrainingen.

Geen zin om de buitenlucht in de gaan? Ook het clubhuis is in de winter nog vijf dagen per week geopend. En we hebben diverse golfboeken en golftijdschriften liggen. Ook is ons clubhuis geopend voor de niet-golfers. Engbergen is natuurlijk een super mooi wandelgebied geworden en ‘t Lohr is een mooie pauze plek.

 

Van 1 december tot en met 29 februari hebben we de volgende openingstijden van het clubhuis:

Maandag en dinsdag gesloten.

Woensdag tot en met zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur geopend. 

Zaterdag 12 en zondag 13 december gesloten.

Eerste en tweede kerstdag gesloten. Nieuwjaarsdag gesloten.

 

Overige tijden op aanvraag.

Leden mogen buiten de openingstijden gebruik maken van de golffaciliteiten. Bij twijfel of je de baan/green op mag graag even bellen van te voren.
Donderdag vrije inloop blijft om half elf.

0315-631697 (alleen bij geen gehoor op vaste telefoonlijn kunt u bellen naar 06-53798814)

info@hetlohr.nl