Vanaf juni elke dinsdagavond competitieavond.

Skip to content

Nieuwe arrangementen

Start nieuw seizoen

Vanaf 1 maart starten we weer officieel met het nieuwe seizoen. Vanaf dan zijn we weer 7 dagen in de week voor u geopend.

Deze winter hebben we echter niet stil gezeten. Sowieso kon er eigenlijk de hele winter door gegolfd worden, maar verder was er voor ons ook nog genoeg te doen.
De winter is voor ons allereerst de tijd om een beetje bij te komen en van de vrije avonden te genieten en op vakantie te gaan. Daarnaast zijn we druk geweest met het verbouwen van de nieuwe vakantiewoning (die uitkijkt op de golfbaan!), groot onderhoud en grote schoonmaak van het zwembad en de groepsaccommodaties, het maken van een afdakje voor de afwaskeuken en groot onderhoud en grote schoonmaak van de vloer in het clubhuis.
Dan zijn er altijd nog de dingen die in het drukke seizoen wel eens blijven liggen. Opruimen van het kantoor is bijvoorbeeld zo’n leuk klusje zodra de winter in zicht is.
Tevens is de winter de tijd van vergaderingen, bijeenkomsten en beurzen. Vooral om op de hoogte te blijven van wat er speelt, welke veranderingen eraan komen en samenwerken in de toekomst.
En de winter is natuurlijk om na te denken: wat gaan we aankomend jaar anders doen, komen er nog nieuwe activiteiten, nieuwe catering, aanpassen van buffetten, waar en welke nieuwe stoelen kopen we voor het terras, hoe zit de wedstrijdplanning eruit?

De eerste verandering zijn al te vinden op de website. Allereerst hebben we wat kleine aanpassingen gedaan qua arrangementen. Zo is er het nieuwe koud-warmbuffet ‘Albatros’, Ook zijn de barbecue arrangementen wat aangepast. Zo hebben we nu ook een heerlijke luxe barbecue ‘Hole-in-one’.
Verder hebben we samen met Alsjeblieft Coaching een nieuwe teambuildingsdag ‘Op dezelfde golflengte‘ opgezet. Een training DISC en een golfactiviteit die de samenwerking binnen een team zal verbeteren. De deelnemers krijgen inzicht in hun eigen communicatie en in die van hun collega’s, waardoor men na de training effectiever met elkaar kan communiceren.

Kortom de winter vloog voor ons voorbij!! Maar wat hebben we zin in een lekker zonnetje, bomen en struiken die uitlopen, het gras dat weer gemaaid mag worden en hopelijk gezellige drukte op de golfbaan! Tot golfs!!!!!