Donderdag 16 mei en zaterdag 18 mei vanaf 19:45 uur gesloten. Dinsdag 21 mei gesloten.

Skip to content

Groepsuitje in de winter

Golfen in de herfst en winter, of alternatieve activiteit

 

In de winter zijn we gewoon geopend. De afgelopen jaren kon er het hele jaar door gegolfd worden! Op de kou kun je je goed kleden en bovendien is het lekker opwarmen bij de open haard in het clubhuis.  Alleen bij sneeuw of bij vorst in de grond is de golfbaan niet begaanbaar.

Uw groepsuitje of uw middagje actief uit kan dus ook in de winter gewoon doorgaan! Mocht het dan toch echt te slecht zijn om te gaan golfen, dan kunnen we u een alternatief programma bieden:

 • Mini-golfclinic op de driving range
  We hebben een overdekte driving range. Hier kunt u droog een balletje slaan. Wij zullen u begeleiden en wat uitgebreidere golftips geven.
  Mogelijk voor groepen van 6 tot maximaal 18 personen.
  €7,50 pp inclusief ballen.
  Bij groepen vanaf 12 personen is het een optie om op te splitsen en te rouleren met het biljartgolf. De prijs voor beide activiteiten samen is dan €10,00 per persoon.
 • Biljartgolf
  Binnen is er een midgetgolfparcours. Enkele banen liggen op de grond, maar het merendeel ligt op tafel. En de bal verplaats je niet alleen met een golfclub naar de hole, maar ook met een biljartkeu. Met natuurlijk onderweg een hindernis.
  Er zijn in totaal 9 verschillende banen.
  Mogelijk voor groepen van 6 tot maximaal 36 personen.
  € 4,50 per persoon
 • Auto-puzzeltocht
  Een goed alternatief als het ineens slecht weer is, is de auto-puzzeltocht. Een warme en droge autorit door de mooie Achterhoek. Maar niet zo maar een ritje. Onderweg moeten er diverse raadsels, puzzels en opdrachten opgelost worden. Teamwork en goed opletten is nodig om tot de oplossing te komen.
  Mogelijk vanaf 8 personen
  €4,50 per persoon
 • Winter-wandel-puzzeltocht
  Is het niet mogelijk om te golfen in verband met sneeuw of vorst, dan is er de mogelijkheid om een mooie wandeltocht te maken over de nieuwe wandelpaden richting Engbergen. Onderweg en/of na de tijd moeten er diverse raadsels, puzzels en opdrachten opgelost worden.
  Mogelijk vanaf 4 personen
  €3,50 per persoon

SAMSUNG CSC    biljartgolf   Sneeuw