Vanaf juni elke dinsdagavond competitieavond.

Skip to content

Spooktocht Engbergen

SpooktochtEngbergen

Engbergen eng? Voor 1 avond wel!

Spooktocht Engbergen | Zaterdag 11 maart

 

Hoewel de naam anders doet vermoeden is Engbergen alles behalve eng en is het een prachtig natuur- en recreatiegebied voor jong en oud aan de rand van Gendringen.

 

Toch gaat hier voor een avond verandering in komen. De ondernemers van Engbergen organiseren namelijk een spooktocht voor jong (vanaf 8 jaar) en oud dwars door het gebied heen op zaterdag 11 maart 2017. Een griezelig gezellig uitje met uw familie, vereniging of team!

 

De start is bij Paardensportcentrum Diekshuus. In groepjes van plusminus 6 personen wordt er gestart. U kunt u als groep aanmelden, maar ook individueel. Vanaf 19:00 uur kunnen de eerste groepen op weg. De jongsten (en de bangsten) zijn eerst aan de beurt, want hoe later op de avond, hoe spannender en enger het wordt…..

De route gaat door bos en langs water en eindigt na zo’n kleine vijf kilometer bij Recreatie ’t Lohr. Hier kunt u (hopelijk) even bijkomen, waarna u per huifkar weer wordt teruggebracht naar het startpunt.

U dient zich vooraf aan te melden via info@hetlohr.nl of 0315-631697 vóór 7 maart. Ook voor  meer informatie kunt u met hun contact opnemen. De precieze starttijd krijgt u enkele dagen vooraf van de organisatie door.

De kosten zijn €7,50 per persoon. Geeft u zich op met een groep vanaf 10 personen, dan is de prijs €5,00 per persoon.

Vooraf is het mogelijk om een drie gangen spook-diner te nuttigen bij restaurant van Hal in Voorst. Reserveren kan via 0315-681262 of via info@vanhal.nu.

 

De spooktocht ‘Engbergen Eng?’ wordt mede mogelijk gemaakt door:

Magic outdoorsports

Paardensportcentrum Diekshuus

Recreatie ’t Lohr | Golfbaan en groepsaccommodatie

Openluchttheater Engbergen

Stichting Korenmolen Voorst

Restaurant van Hal

Restaurant Engbergen

Scouting Gendringen

Kivada Gendringen

 

Vul hier uw gegevens in om deel te nemen:

Error: Contact form not found.